TYPHOON UPDATE: DAVAO DEL NORTE, ๐—ฆ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ผ ๐—ง๐—ผ๐—บ๐—ฎ๐˜€ ๐—Ÿ๐—š๐—จ ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐˜๐—ผ ๐˜๐˜†๐—ฝ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ป-๐—ต๐—ถ๐˜ ๐—ฆ๐˜‚๐—ฟ๐—ถ๐—ด๐—ฎ๐—ผ

May be an image of 5 people, people standing and military uniform

The Municipal Government of Santo Tomas has sent a team of disaster and first-aid responders as augmentation personnel in typhoon-ravaged Surigao as early as Friday night, specifically in areas where Typhoon Odette made an impact on Friday, December 17. READ MORE

May be an image of 7 people, people standing and indoor
May be an image of sky and text that says 'TOMASINOS, SURIGAO NEEDS OUR HELP! TABANG SURIGAO: A DONATION DRIVE are deeply saddened to see the devastation left by Typhoon Odette in the province Surigao. To show our support as one Tomasino community, the Municipal Government Santo Tomas through Dangpanan Ni Tomas is hosting a donation drive for the victims Typhoon Odette n Surigao City, and Siargao Island. AKSYON SOLUSYON EVANGELISTA Lโ€AY @MARTDUMALISAMBALUD Bagong @MARTSAMBALUD @SPOXMART'

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s